Compromís denuncia que la comissaria de la policia local en Trànsits arriba 13 anys tard i sense comptar amb tots els serveis necessaris

Castillo: “he pogut comprovar que la inauguració s’ha fet sense comptar amb tots els serveis necessaris. En aquest sentit, el vestuari dels policies presenta greus deficiències en la climatització”

La regidora del Grup Municipal Compromís en l’Ajuntament de València, Consol Castillo, ha assistit aquest migdia a la inauguració de la Comissiària de la Cinquena Unitat de Districte de Trànsits, de la Policia Local, en el carrer Castellonet de la Conquesta. Castillo ha pogut comprovar que la inauguració s’ha fet sense comptar amb tots els serveis necessaris. En aquest sentit, ha posat com a exemple, el vestuari dels policies, que presenta greus deficiències en la climatització.

La regidora de Compromís, que ha estat parlant amb el dirigent veïnal Eduard Pérez Lluch, ha assenyalat que aquesta infraestructura policial arribar més de 13 anys tard i quan arriba no ho fa amb garanties. Castillo ha parlat amb agents del cos de Policia Local que li han confirmat aquests extrems i ha demanat a l’equip de govern que corregisca d’immediat les deficiències que presenta l’edifici.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *